Köksrenovering Borås

Professionell köksrenovering i Borås

Professionell köksrenovering i Borås

Köket är för många det viktigaste rummet i huset. Vi är experter på att renovera kök och skapa ditt absoluta drömutrymme. Vi har flera års erfarenhet av köksrenovering och är lyhörda för dina behov och önskemål som kund.

kostnadsfri offert

När du anlitar oss för en köksrenovering i Borås får du en skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov. Vi börjar med ett första möte där du får berätta om dina önskemål och vad du vill få ut av ditt kök och utrymme. Vi fokuserar främst på området omkring Borås. Är du intresserad av att veta en kostnad för köksrenovering kan du kontakta oss.

kostnadsfri offert

Träffa oss för köksrenovering Borås

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi gör gärna ett första förutsättningslöst hembesök för att bilda oss en uppfattning om hur det ser ut i ert nuvarande kök och vilka förutsättningar som finns. Då har ni också möjlighet att berätta mer om ert drömkök och ställa alla frågor ni kan tänkas ha. Vi kan även se om ni har rätt till ROT-avdrag och förklara mer om hur det fungerar vid ett avtal.

+
=
Köksrenovering i Borås

Certificerad köksrenovering i Borås

Köksrenovering i Borås

Vi är en certifierad Byggfirma Borås med alla de försäkringar som krävs. Som kund kan du känna dig helt trygg när du anlitar oss. Våra medarbetare har den kompetens som krävs för att kunna ge dig ett hållbart kök som uppfyller alla säkerhetskrav och lagar. När det kommer till saker vi inte kan göra själva tar vi hjälp av våra kompetenta samarbetspartners. Det gäller till exempel dragning av el eller installation av vatten. På så sätt kan vi erbjuda dig en totalentreprenad när det kommer till köksrenovering Borås. Du är i trygga händer från start till färdigt projekt. Vem som helst kan inte renovera i våtutrymmen eftersom det då kan uppstå våtskador eller fuktskador. Det kan i sin tur leda till stora extrakostnader som du helst vill undvika. Vi kan garantera dig en fackmannamässig badrumsrenovering Borås anpassad efter dina önskemål. Med oss är du alltid i trygga händer.

Stor erfarenhet av köksrenoveringar

Under våra år som aktiva har vi tagit oss an allt från mindre kök i studiolägenheter till större kök med köksö. Vi står redo för alla utmaningar och gör ingen skillnad på våra kunder – alla förfrågningar är lika välkomna! Vi kan som företag erbjuda dig en totalentreprenad vilket betyder att vi även står för delar som el och vatten. På så sätt behöver du bara ha kontakt med oss och inte flera olika företag. Det underlättar mycket för dig som kund. Med vår expertis ser vi till att din köksrenovering i Borås går så smidigt som möjligt.

Omdömen om köksrenoveringar i Borås

Så tycker våra kunder

Jag och min fru ville sätta in ett helt nytt kök när vi köpte vår villa. Vi förklarade hur vi hade tänkt och fick det precis så som vi hade önskat. Det kunde inte bli bättre.

Hans Petersson
KÖKSRENOVERING

Jag tyckte köket i min lägenhet var väldigt dåligt planerat och sökte en bättre lösning. Jag fick ett välplanerat kök med mycket förvaringsyta och är väldigt nöjd med resultatet. Kan verkligen rekommenderas!

Anna Svensson
KÖKSRENOVERING

Jag och min sambo ville ha en köksö till vårt nuvarande kök. Vi sökte efter köksrenovering i Borås och fick precis den ö som vi önskade. Nu använder vi den varje dag!

Johan Karlsson
TOTALENTREPRENAD BADRUM