Kostnad badrumsrenovering

Vi svarar inom 48 timmar

Få prisförslag på våra badrumsrenoveringar

Börja med att fylla i ditt namn, e-post och telefonnummer. Skriv sedan lite kort om vad du vill ha gjort under meddelande. Vi återkommer med en kostnad för att renovera badrum och förklarar hur vår Byggfirma Borås kan hjälpa dig.

Det spelar ingen roll om du vill anlita oss för en mindre badrumsrenovering 6 kvm eller större utrymme. Vi är öppna för alla förfrågningar. Vi kan även hjälpa dig med allt rörande ROT-avdrag om du är berättigad till det. Då får du rätt belopp på din faktura från början och kan fokusera helt på renoveringen.

Går du i tankar om att renovera ditt badrum får du inte tveka att kontakta oss. Tillsammans skapar vi ditt absoluta drömbadrum efter önskemål och behov. Vi utgår från Borås med omnejd och står alltid redo att ta oss an nya utmaningar tillsammans med våra kunder.

+
=

Certifierade för arbete i våtutrymmen

Anlita oss för proffsig badrumsrenovering

Våra professionella hantverkare har full kompetens att hantera våtutrymmen och säkerställer att ditt badrum blir både snyggt och fackmannamässigt utfört. Kontakta oss för att få reda på mer om badrumsrenovering pris och hur vi kan hjälpa dig. Badrummet är ett av husets viktigaste rum och tillsammans ser vi till att det blir precis så som du vill ha det.

Omdömen om Badrumsrenovering pris

Så tycker våra kunder om badrumsrenovering Borås

Vi flyttade in i en ny villa och kände att vi ville göra om badrummet för att passa vår stil. De var väldigt lyhörda för våra behov och vi är supernöjda.

Johanna Olsson
BADRUMSRENOVERING VILLA

Vi ville göra om vår lilla toalett hemma då den började bli väldigt sliten. Badrumsrenovering Borås presenterade en komplett lösning som vi är mycket nöjda med.

Bengt Karlsson
BADRUMSRENOVERING BORÅS

Jag ville byta ut duschen och toaletten i min lägenhet och kontaktade Badrumsrenovering Borås. De jobbade snabbt och allt blev precis som jag önskade.

Ellie Östergren
BADRUMSRENOVERING LÄGENHET