Hoppa till innehåll

Badrumsrenovering Borås

Skräddarsydd badrumsrenovering

Skräddarsydd badrumsrenovering i Borås

Om du går i tankar om att renovera badrum är du varmt välkommen att kontakta oss i Borås. Vi har kompetensen och erfarenheten att skapa ditt drömbadrum. Vi kan plocka fram en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Vi är certifierade när det kommer till badrumsrenovering i Borås och garanterar ett korrekt utfört arbete. Vid våtutrymmen som badrum är det viktigt att allt görs rätt från början, annars kan det uppstå fuktskador. Med oss är du i trygga händer hela vägen.

Vi renoverar badrum i hela Boråsområdet. Om du vill veta din kostnad för badrumsrenovering är det enklaste att du kontaktar oss direkt.  * Vi delar inte din information.

  Kostnadsfritt hembesök

  Vi står redo för din badrumsrenovering Borås

  Det är svårt för oss att veta exakt hur vi kan hjälpa dig utan att först bilda oss en uppfattning om ditt nuvarande badrum. Därför får du gärna skicka in en förfrågan via formuläret och berätta mer om vad du har tänkt dig kring din renovering. Vi kan också göra ett hembesök och se över förutsättningarna inklusive VVS som dessutom alltid är helt kostnadsfritt.

  kostnadsfritt hembesök

  100 % nöjdgaranti varje gång

  För oss finns det inget som är viktigare än att våra kunder är nöjda med det arbete vi utför. Därför ser vi det som en självklarhet att erbjuda nöjdkundgaranti på alla uppdrag som vi tar oss an. Du är därmed i trygga händer hela vägen.

  Badrumsrenovering i Borås efter dina önskemål

  Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och har under åren hanterat en rad olika förfrågningar. Det inkluderar allt från små toaletter till större badrum.

  Vi bokar alltid in ett första möte där du får berätta om dina önskemål och hur du tänker kring din badrumsrenovering.

  Baserat på detta kan vi ge dig en första offert att ta ställning till. Den är självfallet helt utan bindningskrav. Om du sedan går vidare skräddarsyr vi en plan för hur renoveringen ska gå till. Vi kan även erbjuda totalentreprenad om du önskar.

  Vi vill vara det självklara valet för din badrumsrenovering i Borås oavsett storleken på projektet.

  Detta säger våra kunder

  Omdömen om badrumsrenoveringar i Borås

  Jag och min man ville byta ut delar av vårt badrum och kontaktade badrumsrenovering Borås. De var mycket proffsiga och effektiva samt lyssnade på vad vi ville ha. Inget att klaga på!
  Gunilla H.
  Badrumsrenovering
  Jag köpte ett gammalt hus som jag håller på att totalrenovera. Badrumsrenovering Borås gjorde båda badrummen och jag är supernöjd med resultatet. Det blev precis så som jag hade tänkt dig.
  Fredrik M.
  Badrumsrenovering
  Vårt badrum var ganska opraktiskt och vi ville göra om det helt och hållet. Tillsammans med badrumsrenovering Borås kom vi fram till smarta lösningar och nu är hela familjen nöjda.
  Torbjörn Karlsson
  Badrumsrenovering villa

  Badrumsrenovering i Borås med utbildade hantverkare

  Vi är godkända för våtutrymmen

  Vår Byggfirma Borås har rätt certifikat för att kunna renovera i våtutrymmen som badrum. Det gäller samtliga av våra hantverkare. Du ska kunna känna dig helt trygg med oss från början tills vi har avslutat renoveringen. Vi har den utbildning som krävs. Vem som helst kan inte renovera i våtutrymmen eftersom det då kan uppstå våtskador eller fuktskador. Det kan i sin tur leda till stora extrakostnader som du helst vill undvika. Vi kan garantera dig en fackmannamässig badrumsrenovering Borås anpassad efter dina önskemål. Med oss är du alltid i trygga händer.