köksrenovering Borås

Professionell köksrenovering

Professionell köksrenovering i Borås

Köket är för många det viktigaste rummet i huset. Vi är experter på att renovera kök och skapa ditt absoluta drömutrymme. Vi har flera års erfarenhet av köksrenovering och är lyhörda för dina behov och önskemål som kund.

När du anlitar oss för en köksrenovering i Borås får du en skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov. Vi börjar med ett första möte där du får berätta om dina önskemål och vad du vill få ut av ditt kök och utrymme.

Vi fokuserar främst på området omkring Borås. Är du intresserad av att veta en kostnad för köksrenovering kan du kontakta oss.

Professionell köksrenovering

Besök inom 48 timmar

Om ni väljer att kontakta oss kan vi komma på ett första besök inom 48 timmar. Vårt mål är att du inte ska behöva vänta för att komma igång med drömköket. Hör av dig till oss redan idag så kan vi hitta en passande tid.  * Vi delar inte din information.

  Boka ett kostnadsfritt hembesök

  Träffa oss för köksrenovering Borås

  Vi gör gärna ett första förutsättningslöst hembesök för att bilda oss en uppfattning om hur det ser ut i ert nuvarande kök och vilka förutsättningar som finns. Då har ni också möjlighet att berätta mer om ert drömkök och ställa alla frågor ni kan tänkas ha. Vi kan även se om ni har rätt till ROT-avdrag och förklara mer om hur det fungerar vid ett avtal.

  kostnadsfritt hembesök

  Stor erfarenhet av köksrenoveringar

  Under våra år som aktiva har vi tagit oss an allt från mindre kök i studiolägenheter till större kök med köksö.

  Vi står redo för alla utmaningar och gör ingen skillnad på våra kunder – alla förfrågningar är lika välkomna!

  Vi kan som företag erbjuda dig en totalentreprenad vilket betyder att vi även står för delar som el och vatten. På så sätt behöver du bara ha kontakt med oss och inte flera olika företag. Det underlättar mycket för dig som kund.

  Med vår expertis ser vi till att din köksrenovering i Borås går så smidigt som möjligt.

  Så tycker våra kunder

  Omdömen om köksrenoveringar i Borås

  Jag och min fru ville sätta in ett helt nytt kök när vi köpte vår villa. Vi förklarade hur vi hade tänkt och fick det precis så som vi hade önskat. Det kunde inte bli bättre.
  Hans Petersson
  Köksrenovering
  Jag tyckte köket i min lägenhet var väldigt dåligt planerat och sökte en bättre lösning. Jag fick ett välplanerat kök med mycket förvaringsyta och är väldigt nöjd med resultatet. Kan verkligen rekommenderas!
  Anna Svensson
  Köksrenovering
  Jag och min sambo ville ha en köksö till vårt nuvarande kök. Vi sökte efter köksrenovering i Borås och fick precis den ö som vi önskade. Nu använder vi den varje dag!
  Johan Karlsson
  Köksrenovering

  Köksrenovering i Borås

  Certificerad köksrenovering i Borås

  Vi är en certifierad Byggfirma Borås med alla de försäkringar som krävs. Som kund kan du känna dig helt trygg när du anlitar oss. Våra medarbetare har den kompetens som krävs för att kunna ge dig ett hållbart kök som uppfyller alla säkerhetskrav och lagar. När det kommer till saker vi inte kan göra själva tar vi hjälp av våra kompetenta samarbetspartners. Det gäller till exempel dragning av el eller installation av vatten. På så sätt kan vi erbjuda dig en totalentreprenad när det kommer till köksrenovering Borås. Du är i trygga händer från start till färdigt projekt. Vem som helst kan inte renovera i våtutrymmen eftersom det då kan uppstå våtskador eller fuktskador. Det kan i sin tur leda till stora extrakostnader som du helst vill undvika. Vi kan garantera dig en fackmannamässig badrumsrenovering Borås anpassad efter dina önskemål. Med oss är du alltid i trygga händer.